Juridische diensten

Bos Advocatenpraktijk behandelt zaken op het gebied van personen- en familierecht (zoals echtscheidingen, alimentatie, omgang en gezag), huurrecht, arbeidsrecht, algemeen civiel recht (zoals burenrecht, contractenrecht en consumentenrecht) en bestuursrecht (conflicten met de overheid). U kunt bij het kantoor terecht voor het verkrijgen van juridisch advies en het voeren van juridische procedures. U krijgt efficiënte en daadkrachtige juridische ondersteuning met kennis van zaken. Daarbij geldt dat u vooraf een eerlijk advies krijgt over uw kansen.

Het kantoor is hoofdzakelijk gericht op rechtsbijstand aan particulieren op pro deo-basis (met overheidssubsidie) of op basis van een uurtarief, gerelateerd aan het inkomen en vermogen.

Voor een eerste kennismakingsgesprek worden geen kosten in rekening gebracht.

Een afspraak in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.

 

"I busted a mirror and got seven years bad luck, but my lawyer thinks he can get me five."

Het kantoor is gecertificeerd volgens de kwaliteitsstandaard van de Nederlandse Orde van Advocaten en is aangesloten bij de geschillencommissie advocatuur.

Om u nog beter van dienst te zijn wordt veel aandacht besteed aan het op peil houden van kennis door het volgen van scholing en training.

Bij de aanpak van zaken geldt als uitgangspunt: niet volgen maar leiden. Niet conventioneel opereren maar oorspronkelijk en onafhankelijk te werk gaan.  “Challenge the obvious” als basis van denken en doen. Een missie die het kantoor elke dag opnieuw wil waarmaken. Dat mag u als cliënt verwachten en daarin maakt Bos Advocatenpraktijk het verschil.

Neem voor vragen of voor het verkrijgen van nadere informatie gerust contact op.